Basecamp kongskilde naturcenter

Basecamp Kongskilde Naturcenter ligger ved Kongskilde Naturcenter. Her er der masser af muligheder for at tage på udflugt, både som skole og familie. Vi har en udstilling, der har åben alle dage, hvor du kan låne rygsække med naturekspeditioner eller se en gedde i øjnene i vores akvarium. Der er kilder, åer, søer og fortidsminder man kan gå på opdagelse i.

Følg med i alt det, der sker på Kongskilde Naturcenter HER.

Til skoler: Se hvilke forløb vi tilbyder til skoler HER.

Til familier: Lån en af vores gratis rygsække med udstyr og aktiviteter til en tur på en times tid. De står i vores udstilling der har åbent alle dage fra 8-18. 

Del jeres oplevelser med os: Tag gerne jeres opslag på Facebook og Instagram med #ennaturvidenskabeligrejse og #basecampkongskildenaturcenter – vi er spændte på at se jeres oplevelser!

Parkering:  Parkér på Skælskørvej 34. Gå op ad trappen for at komme under vejen til Skælskørvej 29, hvor Naturcentret ligger. På denne side er der handicapparkering.

Praktisk: Ved udstillingen på Kongskilde Naturcenter er der toiletter, pusleplads og vand. Frederikskilde strand, som har badepunktsflag, ligger kun en kort gåtur fra Naturcentret. 
Kort og mere info om området finder du HER.