Basecamp stridsmøllehuset

Vores basecamp ved Stridsmøllehuset byder på et væld af muligheder for de eventyrlystne. Besøg gravhøjene, nyd udsigten over Susåen og tag på vores gratis naturekspedition.

Stridsmøllehuset ligger helt ned til Susåen og der er landgangsbroer til kanofolket, men du kan også ankomme fra landsiden. Der er teltlejrplads og mulighed for at leje hytter. Man kan leje kanoer HER.

Til familier: Ved Stridsmøllehuset er der turrygsække, som er offentligt tilgængelige og gratis at låne. Følg skiltene når I kommer frem, for at finde rygsækkene. Rygsækkene indeholder et kort over med lille gåtur, udstyr og aktiviteter I kan lave undervejs. 

Til skoler: På Basecamp Stridsmøllehuset laver vi formidling til skoleklasser og naturekspeditioner, I laver på egen hånd. Kontakt os for at høre mere. 

Del jeres oplevelser med os: Tag gerne jeres opslag på Facebook og Instagram med #ennaturvidenskabeligrejse og #basecampstridsmoellehuset – vi er spændte på at se jeres oplevelser!

Parkering:  Man kan parkere lige ved Stridsmøllehuset.

Praktisk: Basecamp Stridsmøllehuset ligger ved Stridsmøllehuset, med adressen Rejnstrupvej 32, 4250 Fuglebjerg. Der er muldtoilet og vand at tappe på stedet.